Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

Σταματήστε τους δολοφόνους!Ο πρόεδρος του Γερμανικού ΚΚ (DKP) Patrik Köbele και οι αντιπρόεδροι Wera Richter, Hans-Peter Brenner και Wera Richter έδωσαν την Τετάρτη στη δημοσιότητα την παρακάτω δήλωση:

Οι πρόεδροι του DKP κάνουν έκκληση για επείγουσα αλληλεγγύη με τους υπερασπιστές της κουρδικής πόλης Κομπανί (βόρεια Συρία), την οποία υπερασπίζονται από τις δολοφονικές συμμορίες του IS –Ισλαμικό Κράτος- που έχουν ήδη διεισδύσει στη πόλη.

Καταγγέλλουμε τον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ και των συμμάχων του στο ΝΑΤΟ –κυρίως την Ο. Δ. Γερμανίας και την Τουρκία- όχι μόνο γιατί υποστήριξαν την δημιουργία του IS, αλλά επειδή τον υποστηρίζουν μέχρι και σήμερα.

Το IS τροφοδοτήθηκε μέσω των επιθέσεων για εδαφική ακεραιότητα του Ιράκ και της Συρίας. Το IS προμηθεύεται όπλα και υποδομές μεταξύ των άλλων από τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και την Τουρκία. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση [της Γερμανίας] προμηθεύει όπλα σ΄ αυτές τις χώρες. Είναι συνυπεύθυνη για αυτή την κατάσταση. Οι φιλειρηνικοί άνθρωποι στη χώρα μας έχουν καθήκον να αυξήσουν την πίεση στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση, στο ΝΑΤΟ και στη χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ, Τουρκία.

Σταματήστε τις δολοφονικές συμμορίες του IS!

Κάτω τα χέρια απ΄ τους κουρδικούς οικισμούς!

Κάτω τα χέρια από τη Συρία!

Κατάργηση της απαγόρευσης του ΡΚΚ!

Κανένα όπλο και καμιά υποστήριξη για αυτούς που βοηθούν το IS στην Τουρκία, το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία!

Να βγούμε γι΄ αυτό στους δρόμους.


Πηγή: ιστοσελίδα του DKP, 08/10/2014

Μετάφραση: Παναγιώτης Γαβάνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.